Tout de ce début

Mä oon ennenki ruvennu kirjottaa blokia, mut se tyssäsi heti ekan kirjotuksen jälkeen. Ehkä se oli sillon vielä liian aikasta. Mut nyt mä haluaisin kokeilla uudestaan. Alottaa niinkuin tavallaan kaiken alusta.

Täällä ruutunne toisella puolellahan istuskelee tämmönen suhtnormaali 16-vuotias tyttö täällä maailmankaikkeudessa, nimeltä maapallo. Okei, tarkemmin sanottuna Suomesta, Itä-Suomessa asusteleva neiti. Täytyy myöntää näin heti aluksi, ettei tää tyttö oo lähelläkään normaalia vaikka ehkä ulospäin siltä näyttääkin. Mutta sen te tulette varmastikin huomaamaan sitten myöhemmin.. (:

Mutta mitäs tässä. Tän "normaalin" tytön elämä ei ole kylläkään lähelläkään normaalia. Tää tyttö on kokenut melkein kaiken, mitä tässä maailmassa vaan voi kokea. Ystävyyttä, kaveruutta, vihaamista, vihamiehiä.. tää tyttö on ollut aikanaan tosi suosittukin, mutta jälkeenpäin paikkakunnan syrjityimpiä ja vihatuimpia ihmisiä; näin suoraan sanottuna. Mun perhe se vasta hullunkurinen onkin, eikä se auta yhtään parantamaan tän tytön hullua elämää. Tää omistaa neljä kreisiä pikkusisarusta, joista kolme on ihan kivojakin mutta ei siitä sen enempää nyt. Tän tytön vanhemmat on kaks kunnon hihhulia.. jotkut ihmetteleekin, et miten tommoste vanhempien lapsista voi syntyä tämmösiä hölmöjä apinoita, jotka käyttäytyy hullusti ja tekee.. no tekee mitä tekee.

Mutta lisää te saatte kuulla sitten joskus, kun aloitan kunnolla kirjoittamaan!
Tämä oli nyt tällainen; niinkuin otsikkokin jo sanoo (tosin ranskaksi):

KAIKEN TÄMÄN ALKU

Kommentit

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Back to the normal life ~

Welcome to the Kuhmo !

Teatterilla teatterilla