Korttelivahdit ja poskentuhraajat


 
Sattuipa kerran, että Roosa sai vieraan kotiinsa !
Ystäväni Sophie siis uskaltautui meille yöksi ja minä olin ihan
happyhappy. Siivosin koko päivän kauheessa paniikissa, koska huoneeni oli kuin pommin jäljiltä.. siis ihan oikeesti.. eihän täällä ollu käyny ketää kolmeen vuoteen. Nyt on sekin asia korjattu!
Täällä oli elävä ihminen !
 
Kävimme vuokraamassa elokuvan jonka siis tietysti katsoimme illalla.
Korttelivahdit oli erittäin.. sanotaanko että hyvä leffa muuten  mutta aika outo, koska ainakaan minä en tajua mtn avaruusolentoja. Jeejee. Me myös vaan istuimme juttelemassa ja laulaa hoilasimme minun Spotify-soittilistani mahtavia biisejä.
Olimme kuitenkin molemmat niin väsyneitä, että menimme jo puolelta öin nukkumaan HUHHUUU nössöjä sanoi Sophien äiti ;c
 
Sitten aamulla lähdimme lumiseen sateeseen ja kävimme seurakuntatalolla istumassa pari tuntia ja tuhrimassa pikkulasten naamoja. No ei vaa - meidät oli varattu sinne kasvomaalaukseen, koska siellä oli laskiaisriehajuttu. Katsottiin myös ikkunasta suurta ja mahtavaa rollaattorikisaa!!1
 
Mitäs mitäs.. huomenna nokka kohti Kajaania aamulla ja siellä hihhuloiniin ja mahdollisen kitaran ja muun shoppaamisen sekä tietysti tärkeän syömisen jälkeen menemme nuorisopsykiatriselle lääkärille.. hippijee. Odotan mutta pelkään myös.
Mitä ne siellä sanoo ?
No sitä ootellessa.
 
ps. Anteeks toi kuva, tietokone raiskas laadun
vaikka kamerassa se oli hyvä ;_;

Kommentit

  1. miksi sä meet nuorisopsykiatriselle lääkärille? :/ ja tosikivaa että sulla on ollu kaveri kylässä! saaksmä vielä udella, että miksi sulla ei oo ollu kaveria kylässä noin pitkään aikaan? :) ei tartte vastata josset halua :))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Koska oon ravannut nyt joulukuun alusta asti psykologilla ja tehny kaikkia testejä yms. tarviin apua ja psykologin ja sosiaalityöntekijänkin mielestä tarvitsen apua ja hoitoo joten varattiin lääkäriaika. Ja kavereita ei oo ollut kylässä, koska yläasteella ei kavereita ollut.

      Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Back to the normal life ~

Welcome to the Kuhmo !

Teatterilla teatterilla