Lukiomeininkiä

 
Tässäpä ulkoapäin Kuhmon yhteislukio, eli koulu jossa mä vietän
päiväni mahdollisesti tän seuraavan kolmen vuoden aikana. Mutta mitä vaan voi tapahtuu eikös? Aattelin, et teen tämmösen lukioesittelypostuksen, jossa siis kuvia lukiosta mutta myös meistä ihanista opiskelijoista!
 
Ihan ekaks pari faktaa tälleen niiko periaatteen vuoks:D
Kuhmon lukiossahan opiskelee nyt tänä vuonna 120 opiskelijaa, eli kaikki tuntee toisensa ja meillä on kyllä tosi hyvä ilmapiiri tuolla! Ketään ei kiusata ja näin eespäin (halleluuja)
Täällä toimii yleislinja sekä musiikkilinja. Musiikkilinjalla saa valita oman maun mukaan kursseja jopa 20 kurssin vaihtoehdoista.
Itehän oon tuolla musiikkilinjalla.. tällä hetkellä on menossa kylläkin tylsempääkin tylsempi teoriakurssi, mutta ootan innolla niitä bändikursseja ja vapaavalintaisella soittimella suoritettavii vapaan säestyksen kursseja; mää otin kitaran. Bändikurssille halusin pääsoittimeks laulun.
 
Tänne kun tulee opiskelemaan on asuntolassa asuminen täysin ilmaista sekä saat kunnalta 500e joko kirjoihin, uuteen läppäriin tai muihin koulutarvikkeisiin. Täällä on myös monenlaisia mahtavia kursseja tarjolla eräkurssista, valokuvaukseen ja myös musikaaliin! Musikaali tehdään kuitenki vaa kolmen vuoden välein. Onneks just nyt, ku mä tulin lukioon. Itelläni on esimerkiks ens jaksossa valokuvaus- ja videokuvaus kurssi ja mä oon myös mukana siinä musikaalissa, joittenka harkat alko viime viikolla. Esitys on vissiinkin joskus keväällä! Mutta se tästä.
 
 
Aulaa
 
 
 
 
Aulassahan on kuten kuvista näkyy ihana sohva, jossa voi nukkua tai istuskella kavereitten kanssa välitunneilla ja hypyillä. Aulassa on myös muistaakseni neljä tietokonetta jotka siis on vapaasti käytettävissä. Kaksi telkkaria; toinen on ilmoituksia täynnä ja toinen on sitten ihan telkkaritelkkari. Pöytiä tottakai hei läksyjen tekoa varten ja onhan tuolla tuo kirjahyllykin olemassa (:
Ja meidän sohvalla meidän aivan ihanat sulosen nallekarhut <3
Mä voisin ainaki napata molemmat kotiin!
 

 
Pelejä tottakai hypyillä ja välitunneille ja alemmassa kuvassa on
alakerran musiikkiluokan käytävä. Tosin me ei käytetä tota musiikkiluokkaa. Sielä käy enimmäkseen vaan yläastelaiset.
Peleistä puheenollen.. salissahan saa tottakai pelata välitunneilla ja hypyillä mitä tahtoo esm. koripalloo oon nähny joittenki sielä pelaavan joskus.
 
 
Tuossapa yläkerran normaali musiikkiluokka. Ei näy koko luokkaa, koska ei se yhteen kuvaan mahu. Ja räpsäsin tän kuvan vaa tunnin alus äkkiä. Mutsiis bändiluokasta ja studiosta en saanu kuvia - ne oli lukossa enkä jaksanu pyytää ketää avaamaan. Mut tässä tää normimusiikkiluokka.
Bändiluokkaanhan saa mennä esm. hyppytunneilla soittelee mitä tahtoo ja vaikka välitunnillaki jos meinaa keretä. Oon iteki sielä joskus alkusyksystä aina hypyillä ollu kaverin kans soittamas.
Ihan jees. Mut oikeesti oisin halunnu näyttää teille myös studion ja bändiluokan ;(
 
 
Vapaa-aikaa!
 
 
Hyppytunnit (varsinkin mun maanantait, kun yheksästä yhteen hyppyy) on todellakin hyvä aika syömiseen! Hehheh, syömistä ja datisteluu aulan koneilla. Jesh. Aikansa kullakin..
 
 
Nallejen kanssa on aina yhtä ihanaa loikoilla sohvalla!
Kuvassa edessä Marleena ja nallejen kanssa Sofia (:
Lopulta yhden kuvan jälkeen meille syntyi kunnon
nallejen kuvaussessio!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Kyllä ne hyppytunnit näinkin menee! (;
Aina hauskaa..
 
 
 
Sit lopuks osan otot meidän kahvikoneelle.
Tuossa se kökötti alkusyksyn, mut sit se pisti välit poikki.
Sinne lähti meidän kahvit/kaakaot <3 ;_;
R.I.P. Kahvikone.
 
 
 
 

Kommentit

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Back to the normal life ~

Welcome to the Kuhmo !

Teatterilla teatterilla