Weekend babyh !


 
Tämän viikonlopun vietin Oulussa, serkkujeni luona vieraillen. Perjantaina käppäilin sairaalalta juna-asemalle heti, kun minut vain päästettiin pois ja annettiin tarvittavat lääkkeet ja tavarat mukaan. Junani lähti ja musiikkia kuunnellen istuskelin kolmannessa vaunussa maisemia katsellen. Pari penkkiriviä eteempäin minusta istui pieni tyttö vanhempiensa kanssa. Tämä intoili mummilleen puhelimessa lujaan ääneen: "Me ollaan matkustettu oikeesti tosi pitkä matka junalla! Ja arvaa mitä? Ihan ilman turvavöitä!"
Pakkohan siinä oli hymyillä, aww ;3
Paltamon kohdalla melkein hypin penkilläni.. syytä siihen saatte miettiä, mutta sanottakoon että tosi tärkee ystäväni asustelee siellä. Teki mieli hypätä junasta ja juosta etsimään se.
 
Oulussa sitten tein vähän kaikenlaista. Ensimmäisenä iltana haimme toisen serkkuni asemalta ja kävimme kahvilla serkkujeni mummolassa. Lauantaina kiertelimme kaupungilla kuten kerroinkin aikaisemmassa postauksessani. Tapasin myös kahta ystävääni ja toisen heistä kanssa kavimme keilaamassa. Mun ihana huivi jäi sinne teille ;_;
Ainiin, kävimme me myös tervehtimässä mummoa ja pappaa!
Lauantai-iltana lämmitettiin sauna. Kuuma sauna, kylmä cokis,
poreamme ja kynttilät. Mikä sen ihanempaa?
 
Sunnuntaina nukuimme pitkään.. tosin mä heräsn kahdeksaksi ottamaan lääkkeet ja nukahdin uudestaa. Sitten lähdimme käymään Nallekarissa, kun sielä oli joku talvitapahtuma. Mun serkku kävi haskiajelussa ja poniajelussa. Istuttii nuotiolla ja syötii  eväitä.
Loppupäivän sit makoilin sohvalla ja kuuntelin musiikkikanavaa ja katsoin jonkun elokuvan teineistä jotka joutuu lentokentälle jouluksi. Sitten kuudelta katottiin joku vanha leffa ja kasilta katoin vielä Olipa Kerran. Sen jälkeen jaksoin vaan juoda teetä ja mennä nukkumaan. Päätä särki, maha oli kipee ja huimas.
Mikäs sen mukavampaa.
 
 
 

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Back to the normal life ~

Welcome to the Kuhmo !

Teatterilla teatterilla