Treeniä pukkaa !


 
Harjoituksia pukkaa nyt kyllä mukavasti.
Tänään treenattiin koko päivä Kuhmo-talolla mein tanssimusikaalia.
Mentii sinne yheksältä ja lopetettii joskus neljän maissa.
Käytii vaa välillä hakemassa ruokaa.
 
Oli se kyllä mahottoman ihanaa päästä vihdoinkin treenaa ihan sinne
oikeelle esiintymislavalle, kun tähän asti oltiin tanssittu yläasteen liikuntasalissa. Ja nyt saatiin mukaan myös ihan oikea bändi! Ei tarvinnut enää käyttää cd:tä.
Mukana oli myös tietysti lavan rekvisiitat ja taustakuvat taustalla luomassa tunnelmaa. Sekä roolivaatteet nyt tietysti.
Oli ihanaa pitää niitä moni ihania vaatteita sun muita mitä oli
haalittu niin kotoa, muilta lainaksi kun kirpputoreiltaki.
 
Meidän musikaali esitetään siis nyt keskiviikkona 17.4. Kuhmo-talolla. Päivällä on koululaisnäytös kaheltatoista ja sitten illalla se oikea näytös seitsemältä. Että tervetuloa vaan, jos innostaa!
Suosittelen! Me tanssijat luotiin siihen tarina musiikkien pohjalta ja siitä se sitten syntyi. Musikaalin nimi on `Is this love?`Se kertoo nuoren miehen rakkauselämästä, onnen hetkistä ja pettymyksistä. Mukana on vähän kaikenlaista ja musiikki on suoraan 50-70 luvun tunnetuimmilta artisteilta.
 
Harjoittelua ja treenaamista on ollut. Suunnittelua ja hiki päässä puurtamista mutta kohta se on valmis. Kohta se on myös ohi.
Monta vuotta olen odottanut tätä tilaisuutta, että pääsisin osallistumaan Kuhmon lukiossa 3-vuoden välein järjestettävään musikaaliin ja nyt se on pian tulossa!
Toivotaan, että kaikki menee hyvin (:
 

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Back to the normal life ~

Welcome to the Kuhmo !

Teatterilla teatterilla